Activity:

Met Xperio zonneglazen heeft u geen last meer van hinderlijke reflecties.  

Hinderlijke reflecties zorgen voor vervelende en zelfs gevaarlijke situaties in het verkeeer, op het water of in de sneeuw. Met Xperio gepolariseerde brillenglazen worden hinderlijke schitteringen weggenomen en heeft u als brildrager geen last meer van deze weerkaatsingen van het zonlicht. Voor bestuurders, watersporters en wintersporters een must have om veilig op weg te kunnen.

Nieuw dit jaar: Xperio glazen zijn ook leverbaar in verschillende trendy dégradé kleuren.

Protection:

Het belang van een goede UV-bescherming.

Voor de bescherming van uw huid gebruikt u een zonnebrandcreme met een factor die past bij uw huidtype. Maar wist u dat UV-stralen ook aandoeningen en veroudering van uw ogen kunnen veroorzaken, zelfs als de zon niet schijnt?

Schadelijke UV-stralen zijn er altijd, zowel bij regen als bij zonneschijn. Bescherm daarom uw ogen en die van uw kinderen zo goed mogelijk tegen schadelijk UV-stralen.

De Eye-Sun Protection factor (E-SPF) geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het is vergelijkbaar met de beschermingsfactor van zonnebrandcrémes. Het E-SPF beoordelings systeem is eenvoudig: hoe hoger de E-SPF, hoe beter de UV-bescherming.

Fashion:

Trendy E-Mirror coatingen, uw eigen correctie in een trendy zonnebril?

Spiegelcoatingen zijn ook dit jaar weer een trend. U kunt nu kiezen uit 8 verschillende modieuze kleuren. Goud, Brons, Koper, Oranje, Zilver, Blauw, Groen en Violet. Alle E-Mirrors worden aangeboden met een Crizal Sun UV ontspiegeling aan de achterkant van het brillenglas. De bijbehorende E-SPF is optimaal met een factor van 50+. Een modieuze uitstraling en een optimale bescherming tegen UV-stralen.

Sunmax, de mogelijkheden om een zonnebril in uw sterkte te maken zijn nu enorm vergroot. Met Essilor Sunmax heeft u veel meer keuzemogelijkheden om een trendy montuur te kiezen op sterkte. Deze speciaal ontwikkelde brillenglazen zorgen ervoor dat de glazen perfect op het montuur worden afgestemd waabij de optische prestaties in acht worden genomen.

Zoveel kleuren en mogelijkheden dat u er bijna keuzestress van krijgt.

Relax en kom bij ons langs. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en ervaren, zo helpen we u om tot juiste keuze te komen betreft montuur en glazen.