Essilor Fit 360 glazen: kijken zonder beeldvervorming

Klassiek unifocale brillenglazen geven doorgaans een prima zicht in het centrale gedeelte, maar naar de randen van het brillenglas toe ontstaan vaak hinderlijke beeldvervormingen en spiegelingen.

In vergelijking met andere 'normale unifocale glazen, geeft Essilor Fit 360 geen hinderlijke beedvervormingen, ook niet aan de rand van het glas. Essilor Fit 360 laat de drager scherp zien in alle richtingen dankzij een hogere contrastgevoeligheid, ongeacht de sterkte of lichtomstandigheden. U als drager ervaart een beter onderscheidend vermogen van voorwerpen, ziet meer details en ervaart een unieke kleurwaarneming. Uw gezichtsveld kan hierdoor maar liefst 30% toenemen! Scherper beeld, ook aan de randen van uw bril, zorgt ervoor dat u minder bewegingen met het hoofd maakt om het beeld scherp te zien. Zo hoeft u zich op het werk, in het verkeer of tijdens het sporten minder in te spannen. Ook lezen wordt hierdoor prettiger en makkelijker. Door het meten van de montuurparameters met Visioffice, geavanceerde computersoftware, zijn de glazen perfect afgestemd op de drager.

Om de glazen compleet gepersonaliseerd te maken, is het mogelijk om gebruik te maken van een dynamische 3d meting met Visioffice. Uw eigen unieke eyecode wordt opgemeten op basis van het draaipunt van uw oog. Dit punt is de enige referentie voor het ontwerpen van de brillenglazen. Uw persoonlijke "oogdiagnose" voor een optimaal zicht. In enkele ogenblikken "begrijpen" wij uw ogen: uw oogbewegingen en de natuurlijke houding van uw hoofd worden opgenomen. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht de richting waarin u kijkt.

.